Sponsring – vi stödjer vad vi gillar!

Keitele stödjer finländsk toppidrott och kultur med tyngdpunkt på idrottsföreningar, individuella idrottare och evenemang inom de egna påverkningsområdena. Keitele sluter långsiktiga samarbetsavtal i sponsringsanda som alla parter drar nytta av.

Iivo Niskanen

Keitele och olympiadvinnaren Iivo Niskanen inledde samarbete våren 2018. Iivo Niskanens resurser för professionell träning ökade och Keitele fick som partner en idrottare som på ett bra sätt stödjer deras verksamhet, eftersom Iivo är känd som en aktiv, positiv människa som trivs i skogen.

I samarbetsavtalet ingår att Keitele syns på Iivos kläder och kundtillställningar samt möjligheten att utnyttja Iivo i Keiteles marknadsföring – kanske träffar du Iivo på någon av våra kundtillställningar!

KalPa Hockey

Med Keiteles gröna klappers har KalPa hejats till hemmaseger redan flera gånger, eftersom vi har samarbetat med KalPa ända sedan 2011. Vi har tillbringat många spännande matchkvällar i Niiralan monttu, i sällskap av skogsägare, andra samarbetspartners samt vår personal.

För KalPa innebär samarbetet en språngbräda för att utveckla representationslaget och anordna juniorarbetet.

www.kalpa.fi

Savo Volley

Savo Volley (tidigare Sampo Volley) och Keitele har gjort nära samarbete redan i mer än 20 år. Förutom synlighet får Keitele en möjlighet att anordna kundtillställningar i anslutning till en traditionell och fartfylld gren.

”Keitele är en utmärkt samarbetspartner för oss – vi har gemensamma värderingar och båda har viljestyrkan att bli framgångsrik samt vara en pålitlig och rättvis partner som man alltid kan lita på.” – Timo Tolvanen, Sampo Volley

www.savovolley.fi

Alajärven Ankkurit

Keitele vill stöda de främsta sportgrenarna inom de ”egna landskapen”, och i Alajärvi är bobollen den populäraste och mest framgångsrika idrottsgrenen. Alajärven Ankkurit som tävlar i Superpesis understöds av Keitele och får sporrning av hela sågverket i Alajärvi.

www.ankkuritpesis.fi

Keitele Akatemia – fart på idrottskarriären
Keitele Akatemian urheilijat treeneissä

Keitele Group stödjer unga och lovande personer som utövar individuella idrottsgrenar och värnar om en hälsosam och idrottslig livsstil. Vi söker schysta och aktiva typer för vår idrottssponsorering. Genom sitt uppträdande och handlingar representerar de även Keiteles värderingar medan de bär våra färger.

Vi stöder idrottare ett år åt gången. Värdet på sponsoravtalet kan variera från fall till fall och bestäms enligt överenskommelse. Vi tar med högst 5 idrottare per år i programmet. Innehållet i sponsoravtalet bestäms idrottarspecifikt, enligt överenskommelse samt personens idrottsgren och önskemål.

Läs mer om Keitele Akatemia »

Sökinstruktion – Sponsring

Otamme vastaan hakemuksia non-stop. Valinnat sponsorointikohteista teemme kuluvan vuoden huhtikuussa.

Tärkeää meille on yhteinen arvomaailma, näkyminen puunhankinta-alueillamme ja kummankin osapuolen kokema hyöty kumppanuudesta.

Öppna och fyll i ansökan här »

Sökinstruktion – Keitele Akatemia

Söktiden är 1–30 april under det pågående året. Vi publicerar valen i maj. Vi kallar in de mest lovande kandidaterna till intervju.

Sökkrav
• Du bor och tränar på Keitele Forests virkesanskaffningsområde. Se orterna här.
• Du tränar målmedvetet inom en individuell gren och är medlem i en idrottsförening.
• Du kan bevisa din framgångspotential t.ex. med tidigare tävlingsframgångar.

Öppna och fyll i ansökan här »