Sponsorointi – tuemme, mitä fanitamme!

Keitele tukee suomalaista huippu-urheilua ja kulttuuria painopisteenä omien vaikutusalueiden urheiluseurat, yksilöurheilijat sekä tapahtumat. Keitele tekee sponsorointihengessä pitkäjänteisiä yhteistyösopimuksia, joista hyötyvät kaikki osapuolet.

KalPa Hockey

Keiteleen vihreillä taputtimilla on kannustettu KalPa kotivoittoon jo useamman kerran, sillä olemme tehneet KalPan kanssa yhteistyötä jo vuodesta 2011. Olemme saaneet viettää monta jännittävää otteluiltaa metsänomistajien ja muiden yhteistyökumppaneidemme sekä henkilöstömme kanssa Niiralan montussa.

KalPalle yhteistyö merkitsee vahvempaa selkänojaa edustusjoukkueen kehittämiseen sekä juniorityön järjestämiseen.

www.kalpa.fi

Savo Volley

Savo Volley (entinen Sampo Volley) ja Keitele ovat tehneet läheistä yhteistyötä jo yli 20 vuotta. Yhteistyö tuo Keiteleelle mahdollisuuden näkyvyyden lisäksi järjestää asiakastilaisuuksia perinteikkään ja vauhdikkaan lajin parissa.

”Keitele on meille erinomainen yhteistyökumppani – jaamme yhteiset arvot ja molemmilla on tahtotila menestyä sekä olla luotettava ja reilu kumppani, johon voi aina luottaa.” – Timo Tolvanen, Sampo Volley

www.savovolley.fi

Alajärven Ankkurit

Keitele haluaa tukea ”omien maakuntiensa” ykkösurheilulajeja, ja Alajärvellä pesäpallo edustaa liikuntamuotojen kirkkainta kärkeä niin suosiossa kuin menestyksessäkin. Superpesiksessä kamppaileva Alajärven Ankkurit saa Keiteleeltä tukea sekä kannustusta koko Alajärven sahalaitoksen voimin.

www.ankkuritpesis.fi

Keitele Akatemia – vauhtia urheilu-uralle
Keitele Akatemian urheilijat treeneissä

Keitele Group tukee nuoria ja lupaavia yksilöurheilijoita, jotka vaalivat terveitä sekä urheilullisia elämäntapoja. Etsimme urheilusponsorointiimme aktiivisia ja hyviä tyyppejä, jotka olemuksellaan ja toiminnallaan viestivät myös Keiteleen arvoja kantaessaan värejämme.

Tuemme urheilijoita aina vuoden kerrallaan. Sponsorisopimuksen arvo sovitaan tapauskohtaisesti. Otamme ohjelmaan mukaan enintään 5 urheilijaa / vuosi. Sponsorisopimuksen sisältö sovitaan aina urheilijakohtaisesti henkilön laji ja toiveet huomioiden.

Lue lisää Keitele Akatemiasta »

Hakuohje – Sponsorointi

Otamme vastaan hakemuksia non-stop. Valinnat sponsorointikohteista teemme kuluvan vuoden huhtikuussa.

Tärkeää meille on yhteinen arvomaailma, näkyminen puunhankinta-alueillamme ja kummankin osapuolen kokema hyöty kumppanuudesta.

Avaa ja täytä hakemus »

Hakuohje – Keitele Akatemia

Hakuaika on kuluvan vuoden 1.–30.4. Julkistamme valinnat toukokuun aikana. Kutsumme lupaavimmat hakijat haastatteluun.

Hakuvaatimukset
• Asut ja harjoittelet Keitele Forestin puunhankinta-alueella. Katso paikkakunnat tästä.
• Harjoittelet tavoitteellisesti jotakin yksilölajia ja olet urheiluseuran jäsen.
• Pystyt osoittamaan menestyspotentiaalisi esim. aikaisemmalla kisamenestykselläsi.

Avaa ja täytä hakemus »