Vastuullista puukauppaa ja tuotantoa

Kestävän kehityksen mukaisesti toimiminen on kirjattu Keiteleen arvoihin. Toimintamme on sertifioitu ympäristöystävällisyyden sekä käyttämämme puuraaka-aineen alkuperän suhteen. Tämä luo selvää kilpailuetua paitsi meille myös asiakkaillemme ympäri maailman, sillä kuluttajien ympäristötietoisuus lisääntyy jatkuvasti.

ISO 14001-ympäristösertifikaatti

Keitele-konsernilla on ISO 14001 -ympäristösertifikaatti osoituksena ympäristön huomioimisesta koko tuotantoketjussaan. Puun korjuun ympäristöystävällisyyden lisäksi Keiteleen ympäristönhallintajärjestelmässä kiinnitetään huomiota raaka-aineiden säästämiseen sekä energian kulutuksen ja päästöjen minimoimiseen.

 

 

Puun alkuperätodistus (PEFC)

Keitele Forest Oy:lle myönnetty PEFC-sertifikaatti koskee raaka-aineena käytetyn puun alkuperäketjun hallintaa ja varmistaa puun alkuperän jäljitettävyyden.


Lataa PEFC-sertifikaatti (PDF)
Lataa Johtamisjärjestelmäsertifikaatti (PDF)

Rating Alfa -luottoluokitus

Keitele Forest Oy on saavuttanut korkean Rating Alfa -luottoluokituksen 2007–2023. Luokitus on merkki yrityksen pitkäaikaisista, erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Luokituksen myöntää Suomen Asiakastieto Oy.


Lataa sertifikaatti (PDF)