Sahatavaraa linjastolla.

Keitele Wood Products RekryKoulutus

Keitele Wood Products järjestää rekrykoulutuksen yhteistyössä ELY-keskuksen kanssa.

Tavoitteenamme on, että rekrykoulutuksen avulla pystymme työllistämään 25 uutta osaajaa Keitele Wood Products Oy:n Keiteleen yksiköihin.

Vuorotyö tehtailla on pääosin kevyttä linjojen valvontaa ja soveltuu yhtä hyvin naisille ja miehille. Tuotantolaitokset ovat moderneja, ja työturvallisuuteen kiinnitetään erityistä huomiota. Lisäksi työpaikkoja syntyy alkutuotantoon metsänhoitoon, puunkorjuuseen, sahatava-ratuotantoon, kuljetukseen ja alihankintayrityksiin.

Järjestämme rekrykoulutuksen yhdessä ELY-keskuksen kanssa 26.4.2021 alkaen, koulutuksen kesto on 68 päivää. Koulutusvaatimuksia ei ole, mutta ammatillinen koulutus katsotaan eduksi. Hakuaikaa koulutukseen on kaksi viikkoa, ja hakuaika päättyy 11.4.2021.Koulutukseen haetaan työ- ja elinkeinotoimiston kautta (www.te-palvelut.fi).

Koulutuksesta toteutetaan myös oma Live -lähetys Pohjois-Savon TE-palveluiden nettisivuilla ja Facebookissa tiistaina 30.3. klo 14.00

Seuraa suoraa lähetystä netissä TE-liven nettisivuilla:https://te-live.fi/lahetykset/D-2eoBgtE , Pohjois-Savon TE-palveluiden YouTube -kanavalla tai Facebook -sivuilla: https://www.facebook.com/events/1417631838576497/.

Näissä kanavissa voit esittää omia kysymyksiä osallistujille koko lähetyksen ajan chatin kautta, osoitteessa TE-live.fi myös anonyymisti. Lähetyksestä jää tallenne Pohjois-Savon TE-palveluiden YouTube-kanavalle.

Lisätiedot:

Ilkka Kylävainio / Keitele Wood Products Oy
Hallituksen puheenjohtaja
p. 0400 375 009, 020 7469 200
ilkka.kylavainio@keitelegroup.fi