Toimihenkilöharjoittelu antaa kokemusta ja näkemystä

Toimihenkilöharjoittelu antaa kokemusta ja näkemystä

Keitele Forest Oy:n tarjoama toimihenkilöharjoittelu antaa vuosittain monelle alan opiskelijalle vahvaa kokemusta metsäalan kiinnostavista tehtävistä. Harjoittelu on myös yhtiön henkilöstöohjelman tärkeä osa.

Keitele Forest hakee vuosittain toimihenkilöharjoittelijaksi metsätalousinsinööriksi tai metsänhoitajaksi opiskelevia nuoria, jotka ovat suorittaneet opintojensa käytännön harjoittelun.

 

Haku alkaa joulu-tammikuussa haastatteluilla. Kuluneelle kesälle oli runsaasti hakijoita, joista valittiin yhteensä neljä Keitele Forestin eri toiminta-alueille Keiteleelle, Alajärvelle ja Kemijärven suunnalla Rovaniemelle.

– Harjoitteluaika on yleensä neljä kuukautta touko-elokuussa. Harjoittelijoiden tehtävät ovat alan monipuolisia ja vastuullisia työtehtäviä, joista saa palkan ja hyvää kokemusta tulevaan ammattiin, yhtiön harjoitteluohjelmaa vetävä ostopäällikkö Kimmo Viitamäki kertoo.

– Tärkeitä ominaisuuksia ovat markkinointi- ja asiakaspalveluhenkisyys sekä vahva asenne ja halu alan tehtäviin.

Toimipisteessä harjoittelijan tukena toimii myös joku alueen vakituisista työntekijöistä. Opastusta ja neuvoja on tarvittaessa tarjolla myös Teams-yhteydellä, ja kesän aikana Viitamäki lisäksi tapaa jokaisen harjoittelijan.