Puukauppa

Paras puukauppatili

Keiteleen kanssa teet aina hyvät puukaupat. Sahalaitoksemme pystyy hyödyntämään myös tavallista pienempiä ja lyhyempiä tukkeja. Käytössämme on aina kaksi alle neljän metrin tukkipituutta. Tämä tarkoittaa tavallista korkeampaa tukkisaantoa metsästäsi. Siis enemmän tukkeja, pikkutukkeja sekä parrua meille ja suurempi puukauppatili sinulle!

Kiinnitämme hakkuissa erityistä huomiota luonto- ja maisema-arvoihin. Hakkuukohteiden rajaukset suunnitellaan ja sovitaan aina yhdessä metsänomistajan kanssa. Korjuun jälkeen hakkuualue ympäristöineen on siisti ja metsän uudistaminen on vaivatonta.

Hankinta-alueemme kattaa Suomen metsäisimmät maakunnat Keski-Suomen sekä Pohjois- ja Etelä-Savon. Lisäksi hankinta-aluetta on laajennettu ulottumaan Kainuuseen, Etelä-Pohjanmaalle ja Itä-Lappiin.

Ostamme puuta ympäri vuoden. Pyydä tarjous leimikostasi, soita maksuttomaan metsänomistajan palvelunumeroon 0800-168 268 tai ota yhteyttä sähköpostilla: paraspuukauppa@keitelegroup.fi. Halutessasi voit ottaa yhteyttä myös täyttämällä tarjouspyyntölomakkeen.