Yhteistyösopimukset / sponsorointi

Mahdollisuuksia liikunnan riemuun sekä menestykseen

Liikunnassa on yleensä tärkeintä itsensä voittaminen. Ammattimaisessa kilpaurheilussa on tärkeää pystyä voittamaan myös kanssakilpailijat. Mekin yrityksenä haluamme voittaa: metsänomistajien ja asiakkaidemme luottamuksen, henkilöstömme ja kumppaneidemme sitoutumisen sekä markkinaosuutta tuotteillemme maailman markkinoilla.

Teemme sponsorointihengessä yhteistyösopimuksia, joista hyötyvät kaikki osapuolet. Tuemme niin urheiluseuroja kuin yksittäisiä urheilijoitakin.

Iivo Niskanen

Keitele ja olympiavoittaja Iivo Niskanen solmivat keväällä 2018 kaksivuotisen yhteistyösopimuksen. Iivo Niskasen resurssit ammattimaiseen harjoitteluun kasvoivat, ja Keitele sai kumppanikseen omaa toimintaansa hyvin tukevan urheilijan, sillä Iivo tunnetaan aktiivisena, positiivisena ja metsässä viihtyvänä ihmisenä.

Yhteistyösopimukseen kuuluu Keiteleen näkyminen Iivon asusteissa ja asiakastilaisuuksissa sekä mahdollisuus hyödyntää Iivoa Keiteleen markkinoinnissa – ehkäpä tapaat Iivon jossain asiakastilaisuuksistamme!

KalPa Hockey

Keiteleen vihreillä taputtimilla on kannustettu KalPa kotivoittoon jo useamman kerran, sillä olemme tehneet KalPan kanssa yhteistyötä jo vuodesta 2011. Olemme saaneet viettää monta jännittävää otteluiltaa metsänomistajien ja muiden yhteistyökumppaneidemme sekä henkilöstömme kanssa Niiralan montussa.

KalPalle yhteistyö merkitsee vahvempaa selkänojaa edustusjoukkueen kehittämiseen sekä juniorityön järjestämiseen.


www.kalpa.fi

Savo Volley

Savo Volley (entinen Sampo Volley) ja Keitele ovat tehneet läheistä yhteistyötä jo yli 20 vuotta. Yhteistyö tuo Keiteleelle mahdollisuuden näkyvyyden lisäksi järjestää asiakastilaisuuksia perinteikkään ja vauhdikkaan lajin parissa.

”Keitele on meille erinomainen yhteistyökumppani – jaamme yhteiset arvot ja molemmilla on tahtotila menestyä sekä olla luotettava ja reilu kumppani, johon voi aina luottaa.” - Timo Tolvanen, Sampo Volley


www.savovolley.fi

Alajärven Ankkurit

Keitele haluaa tukea ”omien maakuntiensa” ykkösurheilulajeja, ja Alajärvellä pesäpallo edustaa liikuntamuotojen kirkkainta kärkeä niin suosiossa kuin menestyksessäkin. Superpesiksessä kamppaileva Alajärven Ankkurit saa Keiteleeltä tukea sekä kannustusta koko Alajärven sahalaitoksen voimin.

www.ankkuritpesis.fi