Rekrykoulutus, operaattori, jatkuva haku

Yritys: Keitele Timber Oy, Keitele Wood Products Oy

Paikkakunta: Keitele

Haku päättyy: 15.4.2024

Keitele Group on vakavarainen puutuotealan yksityinen yritys, joka jalostaa korkealaatuisesta suomalaisesta tukkiraaka-aineesta asiakaslähtöistä sahatavaraa ja jatkojalosteita. Keitele Groupin liikevaihto vuonna 2022 oli yli 500 miljoonaa euroa. Palveluksessamme on yli 500 puualan ammattilaista. Uudet tuotantolaitoksemme edustavat alan huippua Euroopassa. Tuotamme vuodessa 1.000.000 m3 sahatavaraa ja 400.000 m3 jatkojalosteita. Liiketoimintamme on vahvalla kasvu-uralla.

 

Etsimme Keitele Group:n Oy:n tehtaille Keiteleelle operaattoreita
RekryKoulutuksen kautta tuotannon eri työvaiheisiin.

Tuotantoprosessit joista työtehtävä on valittavissa ovat sahatavaratuotannon, liimapuupalkkivalmistuksen, komponentti- sekä höyläämötuotteiden valmistuksen työvaiheita. Lisäksi on mahdollisuus työllistyä henkilökohtaisen opetussuunnitelman mukaan myös trukinkuljettajan tai kunnossapidon työtehtäviin.

Yrityksen tuotteiden kysynnän kasvaessa, tavoitteena on kouluttaa uusia ammattitaitoisia työntekijöitä siten, että työntekijät saavat sellaiset tiedolliset ja taidolliset valmiudet, että he pystyvät työskentelemään itsenäisesti suunnitelluissa työtehtävissä työnjohdon ohjauksessa ja valvonnassa.

Työtä tehdään yhdessä muiden tiimin jäsenten kanssa. Toisen auttaminen ja positiivinen asenne ovat tärkeässä roolissa. Siistissä työympäristössä on käytössä nykyaikaiset tuotantolaitteet.

Henkilökohtainen koulutuksen aloituspäivä sovitaan jokaisen koulutukseen hyväksytyn kanssa yksilöllisesti. Koulutuksessa on 20 päivää kestävä orientaatiojakso, joka on työssäoppimispainotteinen, sisältäen 5 päivää tietopuolista koulutusta (tavoitteena työllistyminen tämän jälkeen). Tarvittaessa koulutusta voidaan jatkaa 20-30 päivää, riippuen työtehtävän vaativuudesta sekä henkilökohtaisesta osaamisesta kyseiseen työtehtävään.

Tätä työpaikkaa haetaan https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/?k=1&m=0&y=1&pa=1 sivun kautta, koulutuksen numero on 707219. Hakemuksia koulutukseen otetaan vastaan niin kauan kuin koulutuspaikkoja on jäljellä.