Ostopäällikköä Lapin hankinta-alueelle

Yritys: Keitele Forest

Paikkakunta: Lapin alue

Työsuhde: Vakituinen

Haku päättyy: 31.5.2024

Ostopäällikköä Lapin hankinta-alueelle

 

Ostopäällikkönä toimit suorana esihenkilönä alueen hankintaesimiehille. Työssäsi johdat ja tuet hankintaesimiesten työtä ja autat heitä onnistumaan työssään, tehtävänäsi on seurata mm. ostotavoitteita ja niiden täyttymistä kunkin hankintaesimiehen alueella. Hankintaesimiesten johtaminen edellyttää sinulta vahvaa esihenkilökokemusta ja jämäkkää otetta tavoitteiden saavuttamiseksi. Lisäksi omalla puunhankinnan kokemuksellasi pääset edistämään koko alueen puunhankintaa ja innostamaan tiimiä yhä parempiin tuloksiin. Toimessa on mahdollisuus myös puun hankintaan sovitulla alueella.

Tehtävässä työskentelet siis tiiviissä yhteistyössä hankintaesimiesten kanssa. Työpisteesi sijainti on sovittavissa Pohjois-Suomen alueelle ja halutessasi myös hybridityö on mahdollista.

Odotamme sinulta

  • Soveltuvaa metsäalan tutkintoa tai muu soveltuva koulutus
  • Kokemusta alalta erityisesti puunhankinnan operatiivisista tehtävistä
  • Vahvaa esihenkilökokemusta ja kykyä johtaa analyyttisesti lukujen kautta
  • Aktiivista, sosiaalista sekä jämäkkää otetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja

Tarjoamme

  • Erinomaisen mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja esihenkilötaitojasi Keiteleen uudessa ostopäällikön tehtävässä
  • Voimakkaasti kehittyvän, dynaamisen ja hyvin johdetun työympäristön tukemaan tuloshakuisia tavoitteita

Ostopäällikön haku on auki 31.5.2024 saakka. Pyydämme lähettämään hakemuksen sähköpostilla rekrytointi.metsa@keitelegroup.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Keitele Forestin metsäpäällikkö Ilpo Pentinpuro p. 040 595 3006 tai rekrytoinnista vastaava Eezy Personnelin konsultti Petri Heikkinen p. 040 752 9776.