Männikkö.

Liimapuun ja sahatavaran lähettäjää tai lähetysesimiestä

Yritys: Keitele Group

Paikkakunta: Keitele

Työsuhde: Vakituinen

Haku päättyy: 8.2.2022

Keitele Group on vakavarainen puutuotealan yksityinen yritys, joka jalostaa korkealaatuisesta suomalaisesta tukkiraaka-aineesta asiakaslähtöistä sahatavaraa ja puutuotteita. Keitele Groupin liikevaihto tilikaudella 2021 on 356 miljoonaa euroa. Palveluksessamme on yli 500 puualan ammattilaista. Uudet Keiteleellä, Kemijärvellä ja Alajärvellä sijaitsevat tuotantolaitoksemme edustavat alan huippua Euroopassa. Tuotamme vuosittain 1.000.000 sahatavaraa ja yli 400.000 m3 jatkojalosteita. Liiketoimintamme on vahvalla kasvu-uralla.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen Keiteleen liimapuutehtaallemme

Liimapuun ja sahatavaran lähettäjää tai lähetysesimiestä

Lähettäjän työtehtäviin kuuluvat tilausten kerääminen tuotannosta ja varastosta kuljetukseen, rahtidokumenttien teko sekä kuljetuskapasiteetin tilaaminen. Lisäksi lähettäjä vastaa varastoinnista sekä koordinoi lähtevää ja saapuvaa tavaraa.

Lähetysesimiehellä on laajempi tehtäväkenttä ja suurempi vastuu tilaus-toimitusketjussa. Mikäli lähettäjän tehtävät eivät tunnu riittävän haasteellisilta ja sinulla on kokemusta ja menestyksekästä näyttöä logistiikan esimiestehtävistä, sinun kannattaa hakea lähetysesimiehen paikkaa.

Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta, kykyä omaksua ja käyttää tietojärjestelmiä, tunnollisuutta, omatoimisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Työkokemus toimialalta ja logistiikan tutkinto katsotaan eduksi.

Pyydämme lähettämään työhakemukset 8.2.2022 mennessä sähköpostitse ari.karvali@keitelegroup.fi

Lisätietoja: Ari Karvali ari.karvali@keitelegroup.fi tai p. 040 548 9506