Lähettäjä

Yritys: Keitele Timber Oy

Paikkakunta: Kemijärvi

Työsuhde: vakituinen

Haku päättyy: 15.2.2023

Keitele Group on vakavarainen puutuotealan yksityinen yritys, joka jalostaa korkealaatuisesta suomalaisesta tukkiraaka-aineesta asiakaslähtöistä sahatavaraa ja jatkojalosteita. Keitele Groupin liikevaihto tilikaudella 2021 oli 356 miljoonaa euroa. Palveluksessamme on yli 500 puualan ammattilaista. Uudet Keiteleellä, Kemijärvellä ja Alajärvellä sijaitsevat tuotantolaitoksemme edustavat alan huippua Euroopassa. Tuotamme vuodessa 1 000 000 m3 sahatavaraa ja 400 000 m3 jatkojalosteita.  


Keitele Timber Oy hakee Kemijärven tuotantoyksikköön

lähettäjää

Toimit Kemijärven tuotantoyksikön lähetystiimissä, joka vastaa sahatavara- ja jatkojalostetuotteiden varastoinnista, sekä niihin liittyvien lähetystoimintojen operatiivisesta toteuttamisesta.

Työ tuotanto- ja myyntiprosessin rajapinnassa, sekä paikallisen varastoinnin ja lähettämisen toteutustiimissä edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja ja tarkkuutta. Joudut luonnollisesti käyttämään yrityksen IT-järjestelmiä, sekä myös Microsoft Officen ohjelmia.

Tehtävässä suoriutuminen edellyttää huolellisuutta, yhteistyökykyä, sekä vastuullista asennetta työntekoon. Kokemus metsäteollisuuden tai muutoin vastaavista logistiikkatehtävistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme:

  • Mielenkiintoisen ja vastuullisen vakityön kasvavassa kansainvälisessä yrityksessä
  • Mahdollisuuden oppia uutta
  • Dynaamisen työyhteisön

Vapaamuotoiset hakemukset 15.2.2023 mennessä sähköpostilla:
jarmo.kaatranen@keitelegroup.fi

Lisätietoja antaa:
tuotantopäällikkö Jarmo Kaatranen, 040-673 9910 tai
toimitusketjun johtaja Matti Alanen, 0500-896 538