Toimitusketjun päällikköä

Keitele Group  on vakavarainen puutuotealan yksityinen yritys, joka jalostaa korkealaatuisesta suomalaisesta tukkiraaka-aineesta asiakaslähtöistä sahatavaraa ja jatkojalosteita. Keitele Groupin liikevaihto tilikaudella 2020 oli 292 miljoonaa euroa. Palveluksessamme on yli 500 puualan ammattilaista.

Uudet Keiteleellä, Kemijärvellä ja Alajärvellä sijaitsevat tuotantolaitoksemme edustavat alan huippua Euroopassa. Tuotamme vuodessa 950 000 m3 sahatavaraa ja 400 000 m3 jatkojalosteita. Liiketoimintamme on vahvalla kasvu-uralla. Tavoitteenamme on tuottaa miljoona kuutiometriä sahatavaraa ja kasvattaa liikevaihtoamme yli 10% vuonna 2021.

Oletko kokenut sahatavaran toimittamisen konkari, muualla teollisuudessa tai B-to-B markkinoilla kannuksesi hankkinut tilaus-toimitusketjun osaaja tai kehityskelpoinen sopivan koulutuksen omaava kunnianhimoinen henkilö, joka etsii uusia haasteita työurallaan?

Etsimme Keitele Timber Oy:lle:

Toimitusketjun päällikköä

Paikkakunta: Keitele

Työnkuvaus: Toimitusketjun päällikkö vastaa sahatavaratoimituksien operatiivisesta toiminnasta kaikilla sahayhtiön toimipaikoilla sekä ulkoisille asiakkaille, että omaan jatkojalostukseen.

Toimitusketjun alaiseen organisaatioon kuuluvat kaikki lähetystoiminnot ja siihen liittyvä dokumentaatio.

Edellytämme hakijoilta:

  • Tinkimätöntä asennetta työntekoon
  • Soveltuvaa koulutusta
  • Esimiestaitoja ja johtajuutta
  • Sujuvaa englannin kielen taitoa
  • Kykyä sitoutua ja sitouttaa yhteisiin tavoitteisiin
  • Asiakaslähtöistä ajattelutapaa

Hakemukset 26.4.2021 mennessä sähköpostitsematti.kylavainio@keitelegroup.fi 

Tiedustelut ja lisätiedot: sahaliiketoiminnanjohtaja Matti Kylävainio, matti.kylavainio@keitelegroup.fi  tai p. 040 502 4717