Projektin tukihenkilöitä

Keitele Group on vakavarainen puutuotealan yksityinen yritys, joka jalostaa korkealaatuisesta suomalaisesta tukkiraaka-aineesta asiakaslähtöistä sahatavaraa ja jatkojalosteita. Keitele Groupin liikevaihto vuonna 2018 on 266 miljoonaa euroa. Palveluksessamme on 500 puualan ammattilaista.

Haemme tilaus-toimitusketjuun Keiteleelle järjestelmä- projektin käyttöönottovaiheeseen

Projektin tukihenkilöitä (2kpl)

Paikkakunta: Keitele

Työnkuvaus: Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen 1.1.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan projektin tukihenkilöitä.

Projektin tukihenkilön toimenkuvaan kuuluu tietojärjestelmän käyttöönoton aikainen asiakirjojen käsittely sekä muut konttoritehtävät.

Odotamme sinulta kykyä hallita useita keskeneräisiä työtehtäviä, tarkkuutta sekä kielitaitoa (vähintään englanti) sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Lisäksi sinulla tulee olla hyvät atk-taidot.

Hakemukset sekä palkkatoivomuksesi pyydämme lähettämään 5.12.2019 mennessä oheisella hakulomakkeella tai sähköpostitsematti.kylavainio@keitelegroup.fi

* Sound of Victory by Iivo Niskanen -kuulokekilpailuun voi osallistua vain ilmiantamalla tuttunsa tai itsensä. Täytä ilmiantajan tiedot hakulomakkeeseen tai liitä ne sähköpostihakemuksesi loppuun ja ilmiantajasi / sinä olet mukana kilpailussa. 

Lisätietoja antaa: johtaja matti.kylavainio@keitelegroup.fi / p. 040 502 4717.
Kyselyt ensisijaisesti sähköpostitse. 
 

Hakulomake