KalPa otteluetuHUOM! OTTELU SIIRTYY VUODELLE 2021!

Uusien Itä-Suomen aluehallintoviraston rajoitusten vuoksi 5.12. KalPa-JYP -ottelu siirtyy vuodelle 2021.  Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan siirrettyihin otteluihin.
Irtolipun ostaneet voivat tutustua Ticketmasterin käytäntöihin tapahtuman siirtyessä.

Liiga ja joukkueet ilmoittavat siirtyneiden otteluiden uudet ottelupäivät myöhemmin.

Lisätietoja aiheesta KalPan sivuilta: https://kalpa.fi/fi-fi/article/uutiset/pohjois-savoon-uusia-rajoituksia-kalpan-joulukuun-kotiottelut-siirtyvat-vuodelle-2021/5229/

******************
Olvi Areenalla tunnelma tiivistyy itsenäisyyspäivän aattona kun KalPa saa vieraakseen punaisen hurrikaanin, eli JYP:in Jyväskylästä. Keiteleen kumppanina sinulla on mahdollisuus lunastaa itsellesi pääsyliput otteluun etuhintaan 10€/kpl (norm 26€/kpl)!

Erikoishinnoiteltuja lippuja on myynnissä rajoitettu määrä, joten lunasta omasi heti. Voit ostaa etuhintaan 1-4 pääsylippua. Liput ovat istumapaikoille pääty- eli C-katsomoon. C-lohkossa sijaitsevat katsomot C1, C2, C3, C4, C5 ja B5. C-lohkon sisäänkäyntinä toimii Olvi Areenan C-ovi.

Olvi Areena on jaettu poikkeusjärjestelyiden vuoksi yhteensä neljään eri katsomolohkoon.

  • B-lohkossa sijaitsevat katsomot B1, B2, B3, B4, A1, A2, A3 sekä Olvi Hall of Fame -parviravintola. B-lohkon sisäänkäyntinä toimii Olvi Areenan B-ovi.
  • C-lohkossa sijaitsevat katsomot C1, C2, C3, C4, C5 ja B5. C-lohkon sisäänkäyntinä toimii Olvi Areenan C-ovi.
  • D-lohkossa sijaitsevat katsomot D1, D2 sekä anniskeluparvi. D-lohkon sisäänkäyntinä toimii Olvi Areenan D-ovi.
  • VIP-tilat muodostavat oman lohkonsa. VIP-tilojen sisäänkäyntinä toimii VIP-ovi.

Jokaiselle lohkolle on osoitettu oma sisäänkäyntinsä ja kaikista sektoreista löytyvät wc-tilat sekä kioskipalvelut ja anniskelualueet. Istumakatsomoissa voi istua vierekkäin oman seurueen kesken, mutta myynnissä olevien paikkojen väliin tullaan jättämään tyhjiä paikkoja, jotta turvavälit muihin katsojiin on mahdollista säilyttää. Istuthan kuitenkin siinä katsomonosassa, josta lippusi on. Kausikorttilaiset ovat oikeutettuja istumaan omilla paikoillaan, mutta koska lohkoissa on tyhjiä paikkoja, voi kausikorttilainen halutessaan siirtyä istumaan myös toiselle paikalla turvavälien säilyttämiseksi.

Suosittelemme kasvomaskin käyttöä ottelutapahtumassa.
Olvi Areena info »

Tervetuloa Keiteleen katsomoon kannustamaan KalPa kotivoittoon!
Antoisaa otteluiltaa!