Tuotannonsuunnittelija

Keitele Group on vakavarainen puutuotealan yksityinen yritys, joka jalostaa korkealaatuisesta suomalaisesta tukkiraaka-aineesta asiakaslähtöistä sahatavaraa ja jatkojalosteita. Keitele Groupin liikevaihto tilikaudella 2017 on n. 240 miljoona euroa. Palveluksessamme on yli 450 puualan ammattilaista. Uudet Keiteleellä, Kemijärvellä ja Alajärvellä sijaitsevat tuotantolaitoksemme edustavat alan huippua Euroopassa. Tuotamme vuodessa 850.000 m3 sahatavaraa ja 400.000 m3 jatkojalosteita. Liiketoimintamme on vahvalla kasvu-uralla. Tavoitteenamme on tehdä yli miljoona kuutiometriä sahatavaraa vuonna 2019.​

Investointimme Alajärven sahalla etenee aikataulun mukaisesti ja olemme täydentämässä organisaatiotamme vastaamaan tulevaa 300.000m3:n sahatavaratuotantoa. Kiinnostaako työ Suomen nykyaikaisimmalla ja tehokkaimmalla mäntysahalla?

Haemme nyt tuloshakuista

TUOTANNONSUUNNITTELIJAA

Paikkakunta: Alajärvi

Työnkuvaus: Päivittäisessä työssäsi vastaat yksikön lyhyen ja keskipitkän aikavälin suunnittelusta.

Toimit yksikön koordinaattorina raaka-ainehallinnan, tuotannon ja myynnin
rajapinnassa. Tulevaisuuden sahatavaratehtaan tuotannon sujuva juoksutus, ja sen seuranta, on olennainen osa toimenkuvaasi.

Toimintatavoiltasi olet ennen kaikkea tunnollinen tiimipelaaja. Tarjoamme oikealla asenteella varustetulle henkilö mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja edetä urallaan Keitele Groupin palveluksessa.

Voit olla jo kokenut saha-alan ammattilainen tai nuori vastavalmistunut kehityskelpoinen henkilö. Toimenkuva javastuualuemääritelläänrekrytointiprosessinedetessävalittavanhenkilönkokemuksen ja osaamisen mukaan.

Pyydämme lähettämään hakemukset sähköpostilla perjantaihin 27.7.2018 mennessä:
risto.holsa@keitelegroup.fi

Lisätietoja: Risto Hölsä, puh. 040 734 1124 tai sähköpostilla: risto.holsa@keitelegroup.fi

Lisäksi haemme Alajärven tehtaalle koulutettavaksi työntekijöitä yhdessä TE-palveluiden kanssa. Katso lisää internetsivultamme: www.keitelegroup.fi/sahatavaratehtaan-rekrykoulutus